Mijn naam is Marijke Siebelink, aangenaam kennis met je te maken! Graag vertel ik je wat meer over mezelf en wat me ertoe heeft bewogen om Pure Prints op te richten.                                                                                                                      

Tekenen en schilderen heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Van jongs af aan maakte ik al tekeningen. Het leren tekenen en schilderen deed ik door lessen en workshops bij te wonen. Ook heb ik er gedurende mijn hbo-opleiding colleges in gevolgd.

Ik heb geëxperimenteerd met verschillende materialen zoals pastelkrijt, acrylverf, houtskool, olieverf en ecoline. Ook werkte ik met schilders- en paletmessen op doek en hout. Maar, mijn favoriete verf is aquarelverf omdat de kleuren zo mooi uitlopen in water. Door het tekenen en schilderen kan ik mijn creativiteit uiten. Als ik aan het werk ben, lijkt de tijd even stil te staan.                                                                       

Het is altijd een droom van me geweest om mijn werk te maken van hetgeen waar ik het liefste mee bezig ben en ik besloot om deze na te jagen. Mijn baan en het beroep waar ik jarenlang werkzaam in ben geweest, heb ik vaarwel gezegd. In 2021 is Pure Prints opgericht met het idee om mijn passie met jou te kunnen delen.          

Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het maken van nieuwe schetsen en ontwerpen. Inspiratie voor mijn werk haal ik uit kleine dingen zoals een stadswandeling, een fietstochtje of uit de vele mooie reizen die ik gemaakt heb. Met veel interesse volg ik de trends, maar ik maak ook graag een persoonlijk, tijdloos ontwerp op jouw verzoek.

Met enthousiasme heb ik aan de collectie gewerkt. Ik hoop dat ook jij heel veel plezier zult gaan beleven aan een product van Pure Prints in jouw huis!

Geniet ervan,

Marijke