Alle producten

Subcategorieën

 • Posters

  Posters zijn ideaal om de kamer van je kindje meer sfeer te geven. Ze zijn ook leuk om cadeau te geven!

  Alle posters heb ik oorspronkelijk met de hand getekend en geschilderd en worden op bestelling geprint. 

 • Behangcirkels

  Met de unieke behangcirkels van Pure Prints kun je jouw kamer in een handomdraai voorzien van een mooie blikvanger! Alle behangcirkels heb ik met de hand getekend en geschilderd. De verschillende, speciale technieken die ik toepas geven het product zijn authentieke karakter. De behangcirkels zijn in diverse maten verkrijgbaar. Ze zijn ook erg goed met elkaar te combineren! De behangcirkels van vliesbehang zijn zeer eenvoudig aan te brengen.  

 • Behangschilderij

  Waan jezelf in een andere wereld met de unieke behangschilderijen van Pure Prints. Ze fleuren jouw kamer op en geven het dé uitstraling waar je naar op zoek bent! Alle behangschilderijen heb ik met de hand getekend en geschilderd. De verschillende, speciale technieken die ik toepas geven het product zijn authentieke karakter. De behangschilderijen van vliesbehang zijn zeer eenvoudig aan te brengen.  

 • Groeimeters

  Het is prachtig om de groei van een kind te kunnen volgen. Vanaf het eerste moment tot later als het kind groot is. Met deze exemplaren van Pure Prints haal je een unieke groeimeter in huis. Ze zijn ook erg leuk om cadeau te geven! Alle groeimeters heb ik met de hand getekend en geschilderd. De verschillende, speciale technieken die ik toepas geven het product zijn authentieke karakter. De groeimeters van vliesbehang zijn zeer eenvoudig aan te brengen.  

Actieve filters